EN ØJENLÆGES OPLEVELSER

Denne bog handler om en ny behandlings-metode, som hedder AcuNova (Akupunktur 2000).
Mange øjenlæger i udlandet bruger denne metode til behandling af ”uhelbredelige” øjensygdomme.
Det efterfølgende er uddrag af en artikel fra det tyske blad ”Akupunkturlægen”, 1998.
Artiklen er skrevet af en af de hundreder af læger, der har lært AcuNova.

Øjenlæge dr. med Sigrun Scharf-Mayweg:

– Igennem de sidste par år, har der været mange artikler i fagpressen om sensationelle helbredelser af forskellige øjensygdomme med akupunktur. Sygdomme som indtil dato har været svært eller endda umulige at helbrede ved konventionel behandling.
Disse behandlinger bliver gennemført af akupunktør John Boel og hans medarbejdere i Danmark. Han har beskæftiget sig med behandling af talrige øjensygdomme, som øjenlæger ikke kan helbrede. Også i TV er hans behandlingsmetoder blevet præsenteret.

Jeg har haft lejlighed til at deltage i et af hans seminarer. John Boel har til dato behandlet mange hundrede patienter med øjenlidelser af forskellig art. Af de hyppigste lidelser som behandles med AcuNova kan nævnes, AMD (øjenforkalkning), Retinitis Pigmentosa (kikkertsyn), grøn stær, dårlig syn og blindhed forårsaget af hjerneskader fx færdselsuheld, synsproblemer pga. hjerneblødning og blodprop. Disse, og mange, mange andre øjenlidelser kan bedres, og i nogle tilfælde helbredes.
Boel bruger ikke de klassiske kinesiske akupunkturpunkter. Han har eksperimenteret, forsket og prøvet sig frem med forskellige nye akupunkturpunkter, og med de punkter han anvender nu, har han opnået rigtig gode resultater og en betydelig forbedring i forhold til klassisk akupunktur.
Jeg har selv anvendt Boels behandling i min praksis igennem de sidste år med stor succes.

Mine erfaringer

Jeg har behandlet mange ”uhelbredelige” øjensygdomme, hvor der var forandringer på nethinden, med John Boel´s metode. Næsten alle patienter fik en forbedring efter de første behandlinger.
Jeg har bl.a. behandlet 50 tilfælde af AMD (øjenforkalkning), tør og våd form. Observations- og behandlings periode i de fleste tilfælde 2 år.
Alle disse patienter var opgivet af vestlig uddannede øjenlæger.
Ubehandlet bliver AMD altid værre og værre efterhånden – under akupunktur behandlingen så jeg ingen forværring. Efter behandlingerne så jeg en forbedring på 10% eller mere.
Jeg har også behandlet 12 tilfælde af Retinitis Pigmentosa (kikkertsyn). Det er en øjenlidelse, der altid fører til blindhed. I alle tolv tilfælde stoppede tilbagegangen. Efter to år havde tre patienter samme syn som før behandlingen, resten havde en fremgang på mindst 10% (synsfelt og skarphed i centralsynet).
Jeg har anvendt akupunktur de sidste 20 år. Jeg har naturligvis forsøgt at behandle øjenlidelser.
Resultaterne har ikke tilnærmelsesvis været så gode, som ved brug af Boel´s specielle AcuNova.

Ved de fleste alvorlige øjenlidelser, kan man få patienten til at bevare synet, hvilket i sig selv er en enorm succes, da mange af dem ellers vil miste deres sidste synsrest. Selv en lille smule syn giver betydelig bedre livskvalitet end total blindhed.