Blinde og svagsy

Siden 1986 har Boel Akupunktur i Aulum og København behandlet over 7000 øjenpatienter – med mange forskellige øjenlidelser.

Vi benytter en behandlingsmetode der tidligere hed Akupunktur 2000 – metoden har skiftet navn til AcuNova, da det ikke kan sammenlignes med kinesisk akupunktur.

Indenfor det sidste år har akupunktørerne på klinikkerne f.eks. hjulpet 341 øjenpatienter, som øjenlægerne ikke kunne helbrede.

84 af disse patienter havde AMD (øjenforkalkning) der er “uhelbredelig”.

83,7 % af disse “uhelbredelige” øjenpatienter oplevede en betydelig bedring af synet.

Da synet er den vigtigste af alle sanser, har helbredelsen af uhelbredelige øjensygdomme naturligvis vakt pressens interesse. Der har været over 300 avis- og ugeblads-artikler og mere end 100 radio- og TV programmer i ind- og udland om den nye behandling af blinde og svagsynede.

Her er et uddrag fra Herning Folkeblad 2003:

Akupunktør John Boel fra Aulum er på vej til at få videnskabeligt belæg for en verdensnyhed, som  kan redde synet hos millioner af mennesker.

Øjenforkalkning, også kaldet  AMD, er den hyppigste årsag til blindhed i hele den vestlige verden.

Men nu har John Boel dokumenteret, at det er muligt at behandle sygdommen og endda med så gode resultater, at han har valgt at offentliggøre dem.

Rammer ældre

I al sin enkelthed drejer det sig om en metode, der kan hjælpe ældre mennesker, der rammes af øjenforkalkning (AMD).

I alle europæiske lande, men især i USA, ofres der millionvis af dollars på at finde en effektiv behandling. På trods af det har øjenlægevidenskaben ingen behandling at tilbyde AMD patienter (med såkaldt tør AMD).

John Boel har derfor gennemført et pilot-projekt med 27 patienter med denne ”uhelbredelige” øjensygdom med forbløffende resultat.

I den bedste gruppe havde 80% af forsøgspersonerne en synsforbedring på 15 – 40%. Gennemsnits forbedringen af synsevnen var på 27%.

– Undersøgelsen dokumenterer således, at det er muligt at forbedre synet hos mange AMD patienter med intensiv Akupunktur 2000 behandling. Der er altså ikke tale om en helbredelse af AMD, men en betydelig synsforbedring, understreger John Boel.

Den behandlingsmetode, man anvendte på den bedste gruppe, er naturligvis blevet brugt på AMD og andre øjenpatienter siden undersøgelsen.

Erfaring fra læge- og øjenlægeklinikker i flere europæiske lande viser, at resultaterne med AMD patienter kan overføres til andre øjenpatienter.

Her i “Se Godt Ud”s netudgave kan du få mange flere oplysninger om helbredelse af øjensygdommme.

Send Email til Boel Akupunktur